SINDS 1901

Café de Kaars

De Kaars is gevestigd in het uit 1901 daterende pand aan de historische Havenstraat, in het centrum van Hilversum. Het toenmalige cafe De Kaars stond bekend onder een andere naam Candlelight , vernoemd naar het radioprogramma van zijn oprichter Jan van Veen. In vervlogen tijden wel eens de wildste kroeg van ’t Gooi genoemd.

ANNO 1901

De Kaars vanaf 2008

Na een grondige renovatie in zomer 2008 en diverse aanpassingen is Candlelight De Kaars geworden. Het etablissement beschikt over een mooi zonnige terras (verwarmd) en geheel nieuw aangebouwde serre. Parkeren is eenvoudig, in de straat is het overdag betaald parkeren (in de avond gratis) en op loopafstand is er de parkeergarage “Gooische Brink”.

 
 
ANNO 1901

De Kaars staat voor je klaar!

Je kan bij ons terecht voor een kopje koffie met appeltaart, wisselende daghappen, een uitgebreide dinerkaart met seizoensgerechten, voor jouw feesten en partijen of genieten van één van de seizoenbieren van de tap.

Op zaterdagavond hebben wij De Kaars Live met artiesten vanaf 22:30 uur, van Wolter Kroes, Peter Beense, André Hazes jr, Tino Martin en nog heel veel meer. Zie onze agenda van De Kaars Live of meld je aan op onze Facebook pagina voor alle informatie.

CAFÉ DE KAARS IN HILVERSUM

Café met een ziel

Een goed café ademt de ziel van een gemeenschap. Er wordt gedronken, gepraat, gelachen, genoten. Er worden geheimen en verdriet gedeeld en er worden vriendschappen voor het leven gesloten. De sfeer weerspiegelt de cultuur en de historie van het dorp; mensen voelen zich er thuis. Café de Kaars is zo’n plek, met een historie van ruim 120 jaar.

© 2022 Café de Kaars

Design & Maintenance Bohlding.nl